Adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelő adatai:
Név: Győri Ákos Zoltán
Székhely: 4078 Debrecen - Haláp Tanya 323/B
Adószám 41920352-2-29
Email cím: [email protected]

Kezelt adatok, azok célja és időtartama:

A személyesen, e-mailen, illetve a "gyoriakos.hu" honlapon lévő kapcsolatfelvételi űrlapokon keresztül megadott adatai közlésével / elküldésével a látogató hozzájárul ahhoz, hogy a megadott adatokat, információkat a szolgáltatás biztosítása érdekében kezeljem.
A megadott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalok.
Az adatközlés önkéntes.

Az adatokat a szolgáltatás megfelelő biztosítása érdekében kezelem, amik a kapcsolattartáshoz, számlázáshoz, személyes szolgáltatás biztosításához szükséges, reklámcélú levelet nem küldök.
Az adatokat csak én kezelem, törvényben előírt kötelezettségen kívül harmadik személynek nem adom át.

Név(Cég esetén tulajdonos, illetve cégnév), email cím, levelezési cím, vásárlás adatai, fotózás célja és a vásárlóról készült képek.

A szolgáltatás jellegéből adódóan ügyfeleimről portréfotókat tárolok. A szolgáltatás igénybevételével, a fotózáson való részvétellel az ügyfél automatikusan hozzájárul a képek elkészítéséhez és tárolásához.

Bár a szerzői és felhasználási jog témaköre nem kapcsolódik szorosan az adatvédelemhez, mégis fontos megemlíteni, mivel a képmás / portréfotó személyes adat.
A szerzői jog a szerző (jelen esetben fotós) elidegeníthetetlen joga, ezt átruházni, eladni, lemondani róla nem lehet, lásd 1999. évi LXXVI. törvény. Ügyfél a fotózáson készült képekre a fotózás ellenértékének kifizetése után felhasználási jogot szerez.
A szerzői és felhasználási jogról bővebben a jogtárban tud olvasni, az alábbi linken:
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99900076.TV

Az ügyfél bármikor kérhet tájékoztatást a kezelt adatairól, illetve e-mailen, vagy postai úton kérheti személyes adatainak módosítását, törlését is, ha azt a szolgáltatás biztosítása érdekében már nem szükséges kezelni. A megadott adatok addig kerülnek tárolásra, amíg az ügyfél azok törlését nem kéri.
A számlázási adatokat a hatályos törvényben meghatározott ideig kell tárolni.

Az adatokhoz további hozzáférők, feldolgozók:

Tárhely szolgáltató

Név: Forpsi Magyarország - BlazeArts Kft.
Székhely:   Budapest, Thaly Kálmán u. 39, 1096
Telefon: 0616105506

Weboldal: https://www.forpsi.hu
E-mail: [email protected]


Számlázás
Név: Libra Tax & Accounting Services
Székhely: 2173 Kartal, Hóvirág utca 12
Telefon: +36304968492
E-mail: [email protected]